Cookie-og privatlivspolitik



Cookie-og privatlivspolitik


Denne cookie-og privatlivspolitik er blevet opdateret i Maj 2018 for at overholde den nye persondataforordning (GDPR).


Oversigt:


1.0 Ejeroplysninger og Dataansvarlig.


2.0 Cookie politik


2.1 Hvad er Cookies?


2.2 Sådan sletter eller blokere du cookies.


2.3 Formålet med cookies på vores website.


2.4 Annoncenetværk.


3.0 Personoplysninger/ privatlivspolitik.


3.1 Personoplysninger


3.2 Behandling af personoplysninger.


3.3 Retten til at blive glemt.


3.4 Undtagelser for sletning af oplysninger.


3.5 Indsigt i personoplysninger.


3.6 Du kan klage til datatilsynet.


4.0. Opdatering af cookie-og privatlivspolitik


 


1.0. Ejeroplysninger og dataansvarlig


kontorIT


CVR NR: 31312884

Haderslevvej 8

6200 Aabenraa


E-mail: post@kontorit.dk


Indehaver: René Bøttger-Larsen


 


2.0 Cookie politik

 


     2.1. Hvad er Cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, eller anden enhed, for at kunne genkende den. Vores cookies indeholder ikke persondata. En cookie kan ikke indeholde virus.


 


    2.2. Sådan sletter eller blokere du cookies.


Internet Explorer


Mozilla Firefox


Google Crome


Safari


Opera


Flash Cookies (alle browser)


Slet cookies på iPad, iPhone, iPod touch


Android


Windows 7 telefoner


 


     2.3. Formålet med cookies på vores website.

For at sikre den teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

Besøgsanalyse, til at analysere, hvor mange besøgende vi har, samt hvor besøgende kommer fra geaografisk.



   

     2.4. Annoncenetværk

Denne webside benytter sig ikke af annoncenetværk.


3.0. Personoplysninger/ Privatlivspolitik

     3.1. personoplysninger

I forbindelse med indsendelse af formular forespørgsler, kommer du til at indtaste en række personoplysninger:


• Dit navn

• Din e-mailadresse


Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med at kunne give dig support.


     3.2. Behandling af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger i forbindelse med besvarelse af support / kontakt til vor hjemmeside.



       3.3. Retten til at blive glemt

I følge EU’s persondataforordning har du retten til at blive glemt


       3.4. Undtagelser for sletning af oplysninger.

Ifølge bogføringsloven §10 skal vi opbevare fakturaer i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører.

Materialet er opbevaret i vort regnskabsprogram og alle oplysninger er på en server inden for EU.


        3.5. Indsigt i personoplysninger

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Dette gøres ved at kontakte post@kontorit.dk.


Du har til enhver tid ret til at få ændret oplysningerne, hvis det er forkerte oplysninger vi har om dig. Dette gøres ved at kontakte support@kontorit.dk


Du har til enhver tid ret til, på din anledning, at få dine personlige data overført i et læsbart format.


Du har ret til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger. Dette gøres ved at kontakte support@kontorit.dk


Du kan til enhver tid tilbagekalde det samtykke du har givet os til at behandle dine oplysninger. Dette gøres ved at kontakte support@kontorit.dk


       3.6. Du kan klage til datatilsynet.

Hvis du ønsker at klage over kontorit.dk´s behandling af dine personlige oplysninger, skal du kontakte Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5, 1300 København.


       

4.0. Opdatering af cookie-og privatlivspolitik

Ændringer af persondatapolitikken.


I tilfælde af væsentlige ændringer i persondatapolitikken giver vi dig besked ved hjælp af synlige beskeder på vores website.

 


Sidst opdateret


Denne cookie-og privatlivspolitik blev opdateret den 22. maj 2018


kontorIT - Haderslevvej 8 - 6200 Aabenraa - mail@kontorit.dk - Tlf. +45 21203450 - CVR nr. 31312884


Copyright © All Rights Reserved

Dette website (i det følgende websitet) gør brug af cookies. Ved at anvende websitet accepterer du Websitets brug af cookies, jf. nedenfor. På denne side kan du finde oplysninger om disse cookies.

Læs mere
Godkend